Contact Karate Beveren op CIMAC World Cup in Birmingham

Op zaterdag vertrok Contact Karate Beveren met 9 kampers richting Birmingham we hadden ook nog een referee bij Gyselinck Freddy en coach Van Grimbergen Christel .

De opkomst was vrij behoorlijk op deze warme zondag met temperaturen van meer dan 30 °c

In de sporthal liep de temperatuur zelfs boven de 35 °c op en was het loodzwaar om te kampen .

Onze club behaalde in de teamfight een bronzen medaille maar er zat veel meer in maar het mocht niet zijn . Van Gucht Yari , Poppe Joyce , en een Engelse kamper die met ons team meedeed .

Gyselinck Jason was de eerste die in de - 37 kg klasse een bronzen medaille wist te behalen .

Maes Senne kwam in zijn reeksen direct uit tegen de winnaar van beide reeksen en dus een beetje pech met de loting .

Van Gucht Yari was sterk begonnen maar in zijn tweede partij moest hij zich toch met 2 puntjes gewonnen geven , dit was ook de latere winnaar en dus zeker geen schande ver van !!

Van Roeyen Gitte die vrij goed startte wist zich toch net niet te plaatsen voor de finale maar toch een mooie bronzen medaille voor Gitte -50 kg .

Chaymae Kadi + 52 kg vocht zich ook sterk door haar reeks maar moest ook al met 1 puntje het onderspit  delven tegen de latere winnaar van haar reeks en brons voor Chaymae knap gedaan.

Vermeulen Eline weerde zich vrij goed in haar reeksen maar dit was niet genoeg om een medaille te bekomen maar toch fantastisch gedaan van Eline .

Dan was er nog Poppe Joyce waar echt geen maat op stond en ronde na ronde imponeerde en ze liet haar tegenstandsters dan ook geen schijn van kans en dus 2 maal goud voor Joyce - 50 en - 55 kg.

Deden ook nog mee Van Geystelen Melanie en Brusseel Jennifer die ook fantastische dingen  hebben laten zien maar ook voor hen mocht het niet zijn maar toch knap gedaan !!

Dus mocht Contact Karate Beveren met 4 bronzen en 2 gouden medailles richting huiswaarts wat op dit tornooi zeker niet slecht was !!